Aktiviteetit

Elijärven mökkilomien mökit sijaitsevat Kuhankuonon laajojen retkeilyreitistöjen välittömässä läheisyydessä. Meillä on myös hyvät yhteydet muihin paikallisiin matkailualan yrittäjiin, voit vaikka liittää lomaasi järjestettyä vaellusta tai melontaa. Kaiken tämän voit myös tehdä omatoimisesti ja vapaalla aikataululla, me hankimme tarvittavat välineet.

Tilalla on oma lampi jonka rannassa on savusauna. Lammessa on saari missä viihtyisä grillikatos, saareen pääsee romanttista kaarisiltaa pitkin. Nämä tilat ovat vuokrattavissa erikseen. Voit siis viettää yrityksesi henkilökunnan tai ystäviesi kanssa ikimuistettavan päivän tai illan. Savusaunasta ja pihasaunasta pääsee uimaan rapujen kanssa tai ikisulaan merijokeen.

Erävaellus

Kuhankuonon reitistön polut kulkevat Etelä-Suomen oloissa poikkeuksellisen laajoilla ja yhtenäisillä metsäalueilla, kallioilla ja keidassoilla.

LUE LISÄÄ

Melonta

Kanootti (2 henk.)

20 €/vrk tai 75 €/viikko

Savusauna

Max. 10 henk.

Tilalla on oma lampi jonka rannassa on savusauna. Lammessa on saari missä viihtyisä grillikatos, saareen pääsee ”romanttista” kaarisiltaa pitkin. 160 €/kerta.

LUE LISÄÄ

Kylpytynnyri

150 €/kerta

max.12 henk.

LUE LISÄÄ

SUP-Lauta

25€/vrk

Kysy vapaita vuokraus­aikoja

Vuokraa tasokas mökki kaikilla mukavuuksilla. Mökit soveltuvat myös yritysten kokous- ja virkistyskäyttöön. Tiedustele vapaita vuokraus­aikoja.

VARAA MAJOITUS